Vampula 150 Vuotta!

 Alustava ohjelma:

 

 

Lauantai 2.9.2017 Vampula 150 Vuotta!

 

 

Aamupäivän ohjelma, Vampula amazing race, lähtö ja maali Y-torilla:
Tieto ja taitokilpailu, jossa liikutaan pyörillä loimijoen maastossa noin kolme tuntia.
Kisataan 2-4 hengen joukkueina, rastien määrää ei ilmoiteta ennen kilpailua, kaikille joukkueille jaetaan kartat joiden mukaan heidän tulee ensinnäkin löytää rasti ja mikäli rastilla on tieto tai taito tehtäviä, niin niistä tulee suoriutua parhaansa mukaan, pisteytys tapahtuu sen perusteella. Mukana on myös ns. kylmiä rasteja joissa pitää pelkästään leimata joukkueen pelikirja.
Joukkueiden ilmoittautumisia aletaan ottaa vastaan 01.08.2017 klo 08:00, mukaan mahtuu vain tietty määrä joukkueita, joten kannattaa pitää kiirettä. Kerätkää joukkue, miettikää sille kiva nimi ja extraa voi saada mikäli asusteihinkin on panostettu. Ilmottautumiset Juha Jalonen 050-3302497, mutta, ei minuuttiakaan ennen ilmoittautumisaikaa :).

 

 

Iltaohjelma, rock henkiset k-18 bileet Y-torilla klo 17:00-24:00:
Tilaisuuteen ei sisäänpääsy maksua ja lisäksi kaikkien myytävien tuotteiden hinnat pyritään pitämään asiakas ystävällisinä.
Y-suulissa baari auki iltapäivästä alkaen, n klo 14:00, myös kahvion puoli aukeaa jo varhaisessa vaiheessa puolen päivän maissa, hyvällä tarjonnalla varustettuna by Auranmaan leivän Johanna. Suulissa alkuillasta alkaen LauluLintusen karaoke myöhään yöhön. Suuli auki 01:30.
 

Kokkon kota keittää ison soppatykillisen tuhtia lihasoppaa ja sitä on tarjolla klo 15:00 alkaen, lisäksi ilta grilliruokaa valmistaa Lions Club Huittinen Doris.
 

Y-torille pystytetään iso 600m2:n teltta, johon on hommattu pro-tason valaistus ja äänentoisto, joita myös hoitavat alan ammattimiehet. Isolla esiintymislavalla Klo 17:00 aloitetaan iltaohjelma, jossa esiintyy Vampulalais kytkennäisiä bändejä. Varmistettuina tällä hetkellä, Tapio Liinoja Combo, The Blue Woodoo Band, The Kehvelit, St Desire, The Richmond Okies, bändien väliajoilla soittaa kasari/ysäri discoa DJ Tero K omalta lavaltaan isolla biisi valikoimallaan. Tapahtuman juontaja parina häärii Jukka Pakkanen ja Pirkko Rehelä. Teltassa on omat tarjoilupisteensä ja pöytiä ja tuoleja riittävästi isommallekin porukalle.


Koko tapahtuman tarkoituksena on juhlistaa 150 vuotiasta Vampulaa, kerätä yhteen niin entiset ja nykyiset Vampulalaiset, Vampulalaisia sukujuuria omaavat, tai vaan muuten kaikki ne, jotka haluavat viettää mukavan illan mukavassa porukassa.
Me hoidamme paikan, ruoat, juomat ja esiintyjät, nyt teidän ei tarvitse kuin hommata hyvä porukka ja ilmaantua paikalle. Liinojan Tapsaa lainatakseni ”mää tairan ottaa wanhaan Punolan poppooseen yhteyttä, pyytää paikan päälle ja morjestaa wanhoja tuttuja pitkästä aikaa naamatusten”. Nyt olisi saumaa vaikka luokkakokoukselle, tarvitsematta kenenkään sen isompaa vaivaa nähdä.

 

 

Tapahtuman järjestää KaPo ry, ohessa muutamia yhteystietoja:
pj: Juha Jalonen 050-3302497, promoottori: Rami Peltola 044-2725137,
turvallisuusvastaava: Mikko Kaunisto 0400-519903,
head of Vampula amazing race: Isto Toola 0500-518470

 

Koko tilaisuus järjestetään talkoovoimin ja mahdolliset ylijäämät kassasta lahjoitetaan Vampulan vanhainkoti Annalalle. Ilman sponsoreita ei olisi koko juttua ja ohessa onkin lista meitä tukeneista yrityksistä. Iso käsi heille ja…käytetäänhän sitten heidän tuotteitaan/palveluitaan :) .
 

Toteutus: JPmedia