Vampulassa tapahtuu

Tarkempia tietoja löydät täältä.

 

Haluatko yrityksesi tiedot sivuille?

Täytä yhteystietolomake täällä.

Kirjastotoimenjohtaja Marjut Tiisala ja Vampulaviikko-toimikunta eri linjoilla

Kuten viimevuonnakin, Vampulaviikon toimikunta sai jälleen tylyn vastauksen Huittisten kirjastotoimenjohtajalta, joka vastaa pitkälti kaupungin panostuksesta muuhunkin kulttuuriin. Marjut Tiisalan on linjannut kirjastopuolen toimintaa niin, ettei kaupunki suoranaisesti osallistu yksittäisen kylän järjestämään tapahtumaan, vaan keskittää vähäiset voimavaransa Huittisten päivän järjestämiseen ja jakaa resurssejaan niin, että työn vaikutus ulottuu laajemmin koko kaupunkiin. Tiisala toivoo sen sijaan, että kaupunki pystyisi paremmin huomioimaan lasten ja nuorten kulttuuripalvelut, myös kesätapahtumiin ollaan pohtimassa tämän suuntaista ohjelmistoa.

 

 ¨Hyvällä yhteistyöllä, panostuksilla jotka kukin taho pystyy tekemään sekä reilulla keskustelulla syntyy varmasti hieno viikko heinäkuun alkuun Vampulaan, kuin myös koko kaupungin nimikkopäivä myöhemmin elokuussa¨toivoo Marjut Tiisala.

 

Toimikunnan jäsenten mukaan kaupungintalolla ei taideta vieläkään käsittää Vampulaviikko tapahtuman olevan koko etelähuittisten ja monien toimijoiden järjestämä Huittisten suurin ja monipuolisin kulttuuritapahtuma. Kävijöitä viimevuoden tapahtumissa oli yhteensä noin 4500 ja tämän vuoden tavoitteena on rikkoa 5000 rajapyykki.

 

Muutamana viime vuonna on kunnan tai kaupungin panos ollut toimikunnan kokousten sihteerin työt, jotka Vampulan kirjastonhoitaja on tehnyt. Ihmettelyä herättää siis se, ettei Huittisten kaupunki voi tätä muutaman tunnin työpanosta edes antaa kulttuurin tukemiseen.

Toteutus: JPmedia