Vampulassa tapahtuu

Tarkempia tietoja löydät täältä.

 

Haluatko yrityksesi tiedot sivuille?

Täytä yhteystietolomake täällä.

Sallilan koulun kentän remontin loppurahoitus yleisurheilukenttään varatuista rahoista

Vuoden 2009 työohjelmakohteena oli Sallilan koulun kentän peruskorjaus. Työt sisälsivät massan vaihdon, salaojituksen, sadevesiviemäröinnin sekä valaistuksen kaapeloinnin. Vuodelle 2010 ei kentän valaistuksen kunnostamiseen ole määrärahaa, kohteen valmiiksi saattaminen edellyttää valaistuksen rakentamista ja viimeistelytöitä.

Vuoden 2010 työohjelmassa on kohteena Vampulan urheilukenttä, jonka kunnostustöihin on varattu 50 000 euroa. Vampulan urheilukenttä on Vampulan kunnanvaltuuston esittämä ns. porkkanarahakohde. Varattu 50 000 euron määräraha ei riitä Vampulan urheilukentän peruskorjaukseen. Vuonna 2010 on tarkoituksenmukaista kuitenkin pienemmällä summalla kunnostaa suorituspaikat ja siirtää varsinainen peruskorjaus tuleville vuosille. Kohteelle on mahdollista hakea valtion avustusta.

 
Tekninen lautakunta 27.4. esittää kaupunginhallitukselle, että se päättää muuttaa teknisen palvelukeskuksen vuoden 2010 työohjelmaa siten, että em. perustein siirretään 25 000 euroa kohteelta Vampulan urheilukenttä kohteelle Sallilan kentän kunnostus ja että Vampulan urheilukentän jäljelle jäävä määräraha käytetään suorituspaikkojen kunnostukseen.

Toteutus: JPmedia