Vampulassa tapahtuu

Tarkempia tietoja löydät täältä.

Haluatko yrityksesi tiedot sivuille?

Täytä yhteystietolomake täällä.

Vampulan avoimet kisat Frisbeegolfissa pelattiin lauantaina 26.5.2012 aurinkoisessa säässä

Kisassa pelattiin 2 kierrosta. Ilma oli aurinkoinen ja kohtalainen tuuli puhalsi suoraan pohjoisesta tehden oman hankaluutensa kiekkovalintoihin.

Kilpailun ensimmäisen kierroksen jälkeen avoimen sarjan kärjessä oli Nokian frisbeeseuran Hakulinen ja Koivunen ja seuraavat 4 sijaa Turun 7k:n pelaajilla. Kierroksella nähtiin holari väylällä 1 Antti Koivulan tekemänä.

Toisella kierroksella väkevää peliä pelannut 7k:n Kalle Laakso otti kisan voiton uudella kovalla rataennätyksellä 52 heittoa; yhteistulos 110 heittoa. Toisena tasaista peliä pelannut Lassi Hakulinen 112 heitolla ja kolmantena Kalle Savonen yhden heiton erolla.

Juniorisarjassa Rauman Frisbee otti kaksoisvoiton; Erik Aalto voitti tuloksella 139 ja Saku Österman toisena tuloksella 143. Kolmantena VU:n Aleksi Mäkelä tuloksella 145.

Kierroksella 2 olleen CTP-kisan otti 7k:n Jyri Salminen kisan toisella holarilla väylällä 6.